ROLNICTWO BLOG

blog o rolnictwie
Folklor në Smirë 2 ,Jeton Fetiu - Kastriot Seferi

Oglądalność i zainteresowanie: 25159, czas trwania 25m 38s, otrzymana ocena 59, reakcje 4. ... Wasze opinie, komentarze:
- Mir
- Super kuptohet perher me zerin ebukur dhe kenget eforta rrofshi
- Ma mirë s'ban me kanë. Ju lumtë
-
- O jeton bravo ju qoftë.